Постојеће мјере у Српској продужене до 15. децембра

ГС
Постојеће мјере у Српској продужене до 15. децембра

БАЊАЛУКА - Републички штаб за ванредне ситуације донио је данас, на 104. сједници, одржаној телефонским путем, Закључак о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване вирусом корона у Републици Српској, којим је досадашње мјере продужио до 15. децембра 2021. године, саопштено је из Бироа за односе с јавношћу Владе Српске.

Такође, Републички штаб за ванредне ситуације донио је Закључак о донацији личне заштитне опреме јавним здравственим установама.

Републички штаб за ванредне ситуације одобрава донацију личне заштитне опреме јавним здравственим установама у циљу заштите запослених и превенције ширења, сузбијања и отклањања вируса корона, наводи се у саопштењу.

Расподјела донације личне заштитне опреме и средстава за дезинфекцију из овог закључка извршиће се у складу са распоредним налогом, а за реализацију овог закључка задужује се Фонд здравственог осигурања Републике Српске.

Комплетан текст закључака Републичког штаба за ванредне ситуације, донесених на сједници, доступан је на порталу Владе Републике Српске у секцији Републички штаб за ванредне ситуације – Акти, као и на страници Коронавирус у Српској.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана