Недељко Kерић заједнички кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника Теслића

GS
Foto: Atv

Недељко Kерић биће заједнички кандидат СНСД-а и СПС-а за начелника Теслића.

Из заједничког организационог одбора СНСД-а и СПС-а у Теслићу је поручено да у овој општини има мјеста за све људе добре воље. 

„Теслић заслужује убрзан инфраструктурни, привредни и друштвени развој. Вођени тиме окупили смо се око заједничке идеје и заједничког кандидата за начелника општине Теслић", поручио је заједнички организациони одбор СНСД-а и СПС-а у Теслићу.

У петак ће бити организована промоција заједничког кандидата за начелника општине Теслић доктора Недељка Керића и будућег замјеника начелника општине Теслић Славена Јелића.

Промоцији ће присуствовати и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић.

Иначе, Општински одбор СНСД-а треба да потврди Керића као кандидата на сједници која ће бити одржана у  петак.  

„Наш заједнички кандидат је частан и поштен човјек који је спреман да преузме одговорност за квалитетнију будућност наше дјеце и свих становника Теслића. Човјек који има знање и искуство да кроз квалитетне идеје, заједничку сарадњу локалне заједнице, Владе Републике Српске и заједничких институција БиХ наш Теслић учини бољим мјестом за живот“, поручују из СНСД-а и СПС-а.

Додају да се никада у историји Теслића, око заједничке идеје, није окупило више становника и политичких партија, преноси Атв.

„Наша слога је сигуран пут до заједничке побједе у октобру. Ова побједа је Теслићу неопходна“, закључују у теслићком СНСД-у и СПС-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана