Nedeljko Kerić zajednički kandidat SNSD-a i SPS-a za načelnika Teslića

GS
Foto: Atv

Nedeljko Kerić biće zajednički kandidat SNSD-a i SPS-a za načelnika Teslića.

Iz zajedničkog organizacionog odbora SNSD-a i SPS-a u Tesliću je poručeno da u ovoj opštini ima mjesta za sve ljude dobre volje. 

„Teslić zaslužuje ubrzan infrastrukturni, privredni i društveni razvoj. Vođeni time okupili smo se oko zajedničke ideje i zajedničkog kandidata za načelnika opštine Teslić", poručio je zajednički organizacioni odbor SNSD-a i SPS-a u Tesliću.

U petak će biti organizovana promocija zajedničkog kandidata za načelnika opštine Teslić doktora Nedeljka Kerića i budućeg zamjenika načelnika opštine Teslić Slavena Jelića.

Promociji će prisustvovati i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović.

Inače, Opštinski odbor SNSD-a treba da potvrdi Kerića kao kandidata na sjednici koja će biti održana u  petak.  

„Naš zajednički kandidat je častan i pošten čovjek koji je spreman da preuzme odgovornost za kvalitetniju budućnost naše djece i svih stanovnika Teslića. Čovjek koji ima znanje i iskustvo da kroz kvalitetne ideje, zajedničku saradnju lokalne zajednice, Vlade Republike Srpske i zajedničkih institucija BiH naš Teslić učini boljim mjestom za život“, poručuju iz SNSD-a i SPS-a.

Dodaju da se nikada u istoriji Teslića, oko zajedničke ideje, nije okupilo više stanovnika i političkih partija, prenosi Atv.

„Naša sloga je siguran put do zajedničke pobjede u oktobru. Ova pobjeda je Tesliću neophodna“, zaključuju u teslićkom SNSD-u i SPS-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Selak čestitao Vaskrs
Selak čestitao Vaskrs
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana