Јелена Тривић: ПДП са грађанима о политици и економији

Срна
Јелена Тривић: ПДП са грађанима о политици и економији

ДОБОЈ - Посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Јелена Тривић поручила је вечерас у Добоју да ову политичку партију нико неће зауставити да са грађанима прича “другу страну приче”.

“Ми смо спремни на то, људи на које могу да утичем. Урадићу све да их једнако мотивишем, не зато што неког не волим, већ зато што волим Републику Српску и од ње нећу одустати”, рекла је Тривићева новинарима у Добоју прије почетка скупа “Разговор са грађанима о политичкој и економској ситуацији”.

Она је навела да ће са грађанима Добоја вечерас причати о економским темама на нивоу Српске, града Добоја, као и другим питањима за која буде владало интересовање.

Члан Предсједништва ПДП-а Слободан Васиљевић рекао је да вечерашњим скупом ова партија шаље поруку о цјеловитости ПДП-а, као снажној политичкој странци која ће се и даље држати својих принципа и програмских опредјељења.

Он је навео да ће Добојлијама вечерас бити представљен сет економских мјера “пет плус пет” који је градски одбор ПДП-а доставио добојској Градској управи, а који, како каже, представља начин да ова локална заједница изађе из економске кризе и посвети се младима као највећем ресурсу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана