Jelena Trivić: PDP sa građanima o politici i ekonomiji

Srna
Jelena Trivić: PDP sa građanima o politici i ekonomiji

DOBOJ - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić poručila je večeras u Doboju da ovu političku partiju niko neće zaustaviti da sa građanima priča “drugu stranu priče”.

“Mi smo spremni na to, ljudi na koje mogu da utičem. Uradiću sve da ih jednako motivišem, ne zato što nekog ne volim, već zato što volim Republiku Srpsku i od nje neću odustati”, rekla je Trivićeva novinarima u Doboju prije početka skupa “Razgovor sa građanima o političkoj i ekonomskoj situaciji”.

Ona je navela da će sa građanima Doboja večeras pričati o ekonomskim temama na nivou Srpske, grada Doboja, kao i drugim pitanjima za koja bude vladalo interesovanje.

Član Predsjedništva PDP-a Slobodan Vasiljević rekao je da večerašnjim skupom ova partija šalje poruku o cjelovitosti PDP-a, kao snažnoj političkoj stranci koja će se i dalje držati svojih principa i programskih opredjeljenja.

On je naveo da će Dobojlijama večeras biti predstavljen set ekonomskih mjera “pet plus pet” koji je gradski odbor PDP-a dostavio dobojskoj Gradskoj upravi, a koji, kako kaže, predstavlja način da ova lokalna zajednica izađe iz ekonomske krize i posveti se mladima kao najvećem resursu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana