Игор Црнадак изабран за предсједника Градског одбора ПДП-а

Срна
Игор Црнадак изабран за предсједника Градског одбора ПДП-а

Бањалука - Игор Црнадак, који је данас изабран за предсједника Градског одбора ПДП-а Бањалука, поручио је да ће на наредним изборима ова странка остварити најбољи резултат за 17 година, колико дјелује у овом граду.

Црнадак је истакао да је циљ странке да своју политику приближи Бањалучанима, с обзиром да је свих ових година ПДП био опозиција.


Након Сабора ПДП-а у Бањалуци, Црнадак је најавио да ће бити именовани повјереници за свако бирачко мјесто, а у децембру ће бити представљена екипа од 1.300 људи који ће бити стуб структуре ове организације.

Црнадак је рекао да је разговарао са одборницима ДНС-а који најављују формирање новог клуба у Скупштини града, те да желе да "граде мостове" према онима који су незадовољни ситуацијом у Бањалуци и који заједно са ПДП-ом желе да је промијене.

Он је нагласио да ће у том смислу ПДП остати опозиција, али су спремни да подрже све што је добро за град и грађане.

Лидер ПДП Бранислав Бореновић очекује да Црнадак, својим искуством, ауторитетом и одговорношћу, врати ПДП у Бањалуци на позицију кључне побједничке партије.

"ПДП хоће да буде снажан, одговоран и да са људима од оснивања, али и младим људима, покаже да Република Српска има перспективу", рекао је Бореновић.

Сабору је присуствовао и почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана