Додик: Бањалука савремени европски град

Срна
Додик: Бањалука савремени европски град

Бањалука - Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је данас да Бањалука као административни, привредни, универзитетски и културни центар Српске носи обиљежја савременог европског града која га чине привлачним мјестом за живот и рад, нарочито младих и образованих људи.

Додик је честитао Спасовдан - крсну славу града Бањалука градоначелнику Игору Радојичићу, предсједнику Скупштине града Зорану Талићу, одборницима и свим грађанима, саопштено је из кабинета предсједника Републике Српске.


“Вјерујем да ћете на челу градске управе додатно промовисати потенцијале града и у том смислу наставити да радите на унапређењу пословног амбијента за привлачење инвестиција, рад и запошљавање”, наводи се у честитки.

Предсједник Српске је пожелио да Радојичић са сарадницима, партнерима, грађанима и свим људима добре воље прослави празник у радости, добром здрављу и заједништву, у складу са традицијом и обичајима нашег народа.

“У то име изражавам вам пуну подршку и желим много успјеха у даљем раду на задовољство и добробит свих грађана Бањалуке и Републике Српске”, додаје се у честитки.

Пригодним манифестацијама данас ће бити обиљежен Спасовдан – крсна слава града Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана