Ђокић: Нисмо организовали никакав скуп, злоупотријебљени лични подаци чланства

Г.С.
Ђокић: Нисмо организовали никакав скуп, злоупотријебљени лични подаци чланства

БАЊАЛУКА - Предсједник СП Петар Ђокић изјавио је да Социјалистичка партија није организатор никаквог окупљања испред просторија у Бањалуци.

“Синоћ се у јавности појавила прича да се испред партије организује окупљање насег чланства. Желим да демантујем ову информацију и да кажем да је ријеч о злоупотреби личних података нашег чланства”, рекао је предаједник Ђокић.

Он је додао да је неко на бројеве телефона слао СМС поруке позивајући чланство на скуп.

“То није партијски позив, то ниие став ни једног нашег градског или опстинског одбора, иза њега не стоје органи партије и желим да позовем чланство да не насједа на овакве позиве или било какве провокације” рекао је Ђокић.

Он је додао да органи СП раде на стабилизацији партије, а не на даљем русењу њеног угледа и великог резултата који је направљен.

Ђокић је најавио да ће СП поднијети пријаву МУП-у РС против одређеног броја људи за злоупотребу лицних података чланства и узурпацију партијске фејсбук странице.

“СП су стварале генерације, она није ничија приватна својина због чега ћемо преузети све законске радње да заштитимо наше чланство и имовину наше партије”, закључио је Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана