Денис Шулић биће предложен за потпредсједника НС РС

nezavisne.com
Денис Шулић биће предложен за потпредсједника НС РС

БАЊАЛУКА - Предложићемо Дениса Шулића за потпредсједника Народне скупштине РС из реда бошњачког народа и то на сљедећој сједници Скупштине, потврдио је за “Независне” Игор Жунић, шеф Клуба посланика СНСД-а у НС РС.

“Очекујемо да ће на 7. редовној сједници бити обављена пословничка процедура и да ће се дати званичан приједлог. Шулић ће бити наш приједлог, а да ли ће друге странке имати своје приједлоге то не знамо, али очекујем да од наредне сједнице потпредсједник НС РС из реда бошњачког народа буде Шулић”, истакао је Жунић.

Подсјећања ради, након што је јуче најављено да ће на синоћној посебној сједници бити расправљано о смјени Сенада Братића (СДА), сада већ бившег потпредсједника НС РС из реда бошњачког народа, Братић је поднио неопозиву оставку.

На синоћњој посебној сједници се ипак расправљало о његовој смјени, јер како је речено, Братићева оставка није фромално правно заведена у Скупштини.

Како је наведено, захтјев за расправу о Братићевој смјени упућен је због недавно усвојене Декларације СДА, а у којој је, како је истакнуто, учествовао и Братић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана