Цвијановић: Опредиљеност да се заједнички ради на рјешавању проблема

Срна
Цвијановић: Опредиљеност да се заједнички ради на рјешавању проблема

ПЕЛАГИЋЕВО - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Пелагићеву да Републици Српској треба окупљање, јединство и опредијељеност да се заједнички ради на рјешавању политичких, економских и финансијских изазова и често политичких оспоравања.

“Свако наше окупљање показује да смо људи добре воље и да надасве цијенимо када смо заједно и окупљени око заједничких циљева”, рекла је Цвијановићева на свечаном отварању манифестације “Гастро сусрети” на језеру у Пелагићеву која се традиционално одржава у оквиру “Илинданске свечаности” у организацији општине.

Помоћ у организовању ове манифестације пружили су Кабинет предсједника Републике Српске, Министарство трговине и туризма и Министарство саобраћаја и веза Републике Српске, а спонзори су компаније “Бриж” Брчко и “Витинка” из Козлука.

Богату гастро понуду изложило више од 30 учесника из ове и сусједних општина и градова, а на штандовима су традиционална јела крајева из којих долазе.

Начелник општине Пелагићево Славко Тешић пожелио је добродошлицу у Посавину бројним гостима из свих крајева Републике Српске и братске Војводине.

Он је захвалио Цвијановићевој за пријатељство исказано према овој општини и навео да су захваљујући институцијама Српске, Влади и српском члану Предсједиштва Милораду Додику урађени бројни пројекти као што су уређење трга, изградња амбуланте а слијеид и изгардња вртића.

“Фокус нашег политичког дјеловања биће на младима и на наталитету”, поручио је Тешић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана