Цвијановић: Од опозиције се очекивало више

Срна
Цвијановић: Од опозиције се очекивало више

Бањалука - Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је вечерас да је од опозиције у Српској очекивала да се више укључи у причу о пребивалишту, јер је ријеч о важној теми.

"Очекивала сам од опозиције, која коментарише све свакодневно, а много тога без аргумената, да се мало јаче укључи када је ријеч о овој причи око одлуке о пребивалишту, јер су требали да одраде свој дио", навела је Цвијановићева.

Она је за Радио-телевизију Републике Српске /РТРС/ рекла да нема позиције и опозиције када је ријеч о важним питањима, као што је доношење закона о пребивалишту. "Онда очекујемо и од њих да дају свој допринос једној тако важној теми", навела је Цвијановићева.

Цвијановићева је истакла да ће власти Српске наставити да предузимају све што је у опису њихових послова да се обезбиједи законитост и провођење закона на подручју Републике, а то значи спречавати различите девијације, односно ствари које могу представљати пријетњу друштву.

Она је истакла и да је вријеме OHR-а прошло, као и оних који призивају његову интервенцију у вези са одлуком Владе Српске о пребивалишту, те напоменула да су домаће институције те које треба да доносе правила.

"Ово је одличан примјер да покажемо ко је за Европу, а ко није", рекла је Цвијановићева и поновила да је одлука Владе о пребивалишту добра и да је усмјерена против нерегуларности и криминала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана