Чавић увјерен у изборну побједу

Срна
Чавић увјерен у изборну побједу

Бањалука - Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Бањалуке Драган Чавић поручио је да је увјерен у изборну побједу Савеза за промјене у Бањалуци.

"Наша побједа је у ствари побједа поштења, честите и поштене Бањалуке која хоће да се ствари мијењају и да ово буде град шанси за све, а не само шанси за њихове - СНСД", истакао је Чавић вечерас на завршној трибини Савеза за промјене на тврђави Кастел у Бањалуци.


Чавић је рекао да је сигуран да Бањалука то разумије и да ће 2. октобра на изборима бити потврђено да је завршен 19-годишњи период владавине СНСД-а и њихових кандидата који су "све ово вријеме водили Бањалуку у заблуде, а не у развој и будућност".

Он је навео да је прошло вријеме у коме су кандидати СНСД-а у двије деценије владавине својим сталним кампањама и односом према грађанима код свих људи будили наду, а омогућавали напредак и корист само својим члановима.

"Иза нас је вријеме у коме су бањалучки ресурси бјесомучно кориштени за неколицину породица окупљених око СНСД-а и Бањалука која је остала без бројних ресурса, са градским буџетом и градским предузећима пред банкротом и огромним проблемима које приоритетно треба рјешавати", истакао је Чавић.

Чавић је позвао све грађане Бањалуке да изађу на изборе и гласају за Савез за промјене.

Потпредсједник СДС-а Огњен Тадић рекао је да СДС снажно стоји иза Драгана Чавића, кандидата Савеза за промјене за градоначелника Бањалуке којег подржавају и друге странке чланице Савеза, али и највећи број грађана Бањалуке који желе нормалан живиот.

Он је рекао да Савез за промјене позива СНСД да се суоче са истином и да схвате да ничим неће промијенити вољу народа и да је "најважније да тренутно одустану од најпрљавијих облика кампање, као и од покушаја фалсификовања избора", додајући да то Савез за промјене неће прећутно прихватити.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да ће ова странка искрено и јако подржати Чавића за будућег градоначелника Бањалуке, позвавши све добре људе у Бањалуци да гласају за Чавића и листе кандидата чланица Савеза за промјене јер ће тако показати да Бањалука може бити боље мјесто за живот.

Почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је да ПДП подржава Чавића зато што је одлучнији, енергичнији, стабилнији, политички јачи, самосталнији и зато што је човјек који познаје Бањалуку.

Он је рекао да вјерује да ће и листа ПДП-а добити много гласова зато што је води Зоран Талић, који је млад човјек, а највећи опозиционар актуелној власти у Бањалуци.

Предсједник странке Напредна Српска Адам Шукало рекао је да ова странка даје пуну подршку Чавићу, истичући да ће 2. октобра "симболично отворити врата Градске управе Бањалуци и пустити дах слободе у зидине Градске управе које су оковане корупцијом вишегодишње владавине СНСД-а".

Носилац листе НДП-а за Скупштину града Бањалуке Драган Талић рекао је да је стање у Бањалуци сазрело да дође до промјене и да Чавић постане нови градоначелник Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана