Ана Тришић Бабић: Скандалозан поступак конзула Атовића, у МИП-у "и слијепи и глуви"

Срна
Ана Тришић Бабић: Скандалозан поступак конзула Атовића, у МИП-у "и слијепи и глуви"

САРАЈЕВО - Поступак конзула БиХ у Франкфурту Адмира Атовића који позива на рат је скандалозан, а у Министарству иностраних послова у Савјету министара на то су "и слијепи и глуви", изјавила је Срни савјетник српског члана Предсједништва БиХ Ана Тришић Бабић.


Тришић Бабић је навела да је ово била прилика да се министарка и њен замјеник десет минута послије те објаве изјасне о томе.

Она је истакла да је то класично хушкање на рат, те упитала шта је са надлежних служби, да ли планирају да се укључе.

"Ваљда ће се некада огласити безбједносна агенција, ако то није пријетња ја више не знам шта јесте", рекла је Тришић Бабић.

Она је напоменула да ово није први пут да се службеници, дипломате из Министарства иностраних послова у Савјету министара тако понашају, али да никада није било оваквог саржаја, нити се ко оградио од свега тога.

"Све то говори о атмосфери унутар Министарства и гдје смо дошли након 26 година и свих пројеката помирења, заједничког рада дошли", рекла је Тришић Бабић.

"Сто хиљада Босанаца с искуством рата тренутно живи у Босни! Муниција у Коњицу и Горажду! Хаубице у Травнику! Ручни бацачи у Хаџићима! Итд. Уздај се у се и у своје кљусе!. Знају они да ово није шала и да босанска снага није мала маца! Еф. Велић. Аллаху Екбер", написао је Атовић на "Твитеру", па касније угасио налог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана