Брутална туча родитеља на Златибору: Руси дали гол, Црногорци провоцирали и настао хаос

Г.С.
Foto: Скриншот

ЗЛАТИБОР - Познато је да има родитеља који своје неостварене амбиције пројектују на дјецу, па умјесто да фудбалски турнир буде празник фудбала и дружења дошло је до туче родитеља.

У финалу Златибор купа, међународног фудбалског турнира на ком је учествовало више од 90 екипа, дјеце узраста од 7 до 14 година, дошло је со инцидента. Играле су екипе Стари аеродром из Црне Горе и ДФК Интеграл из Москве. Дјечаци из Црне Горе су повели, Руси изједначили, успјели и да поведу.

Фудбалски клуб из Москве се тим поводом огласио. Како наводе, злосрећни Стари аеродром поражен је у финалу Златиборског купа, преноси Телеграф.

„Ни срамно понашање навијача овог тима и стручног штаба неће нам помрачити данашњи празник. Заслужили смо то. Наши момци су најбољи!“

„У финалу турнира на Златибору састали смо се са екипом Старог аеродрома. Губили смо са једним голом, али се брзо вратили. А онда смо, захваљујуćи прелијепој комбинацији, повели! Хулигани међу родитељима на трибинама почели су да гађају нашу дјецу флашама, противнички стручни штаб насрнуо на судију, утакмица је прекинута... Али побиједили смо - 2:1. Срамота, Аеродром!“, наводи руски клуб на мрежи Вконтакте.

После цијелог сукоба, једно дијете је било завијене главе.

Како се наводи на друштвеним мрежама, родитељи црногорских играча су наводно правили проблеме и на другим турнирима.

 

Zlatibor.
Tuča roditelja.
Po štampi, roditelji iz nekog crnogorskog kluba su se pobili sa roditeljima ruskog kluba. Počelo je kad su Rusi dali drugi go.
Pominje se da su i na drugim turnirima pravili probleme, da su pokazivali 'dvoglavog orla', i da ima i povređene dece.
. pic.twitter.com/2hgohSkt2f

— puding April 30, 2024

 

Да не буде све баш само негативно, Руси наводе и да су одушевљени церемонијом отварања.

„Церемонија отварања била је можда најсјајнија у читавом нашем европском искуству. Вече уочи турнира екипе су се окупиле на главном тргу овог прелепог града. Музика, ватромет, говор градоначелника. Екипе су пјевале своје пјесме и подизале заставе. Шетали смо улицама са руском заставом. Добили смо велику подршку локалног становништва и срдачне поздраве од осталих учесника купа“, наводе у саопштењу на друштвеним мрежама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана