Отац осумњиченог за убиство Данке Илић излази на слободу

ГС
Отац осумњиченог за убиство Данке Илић излази на слободу

БОР - Радославу Драгијевићу (70), оцу Дејана Драгијевића (50) који је осумњчен да је заједно са колегом Срђаном Јанковићем (50) убио Данку Илић (2) из Бора, 29. маја истиче двомјесечни притвор у коме се налазио због кривичног дјела помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела, те ће он бити пуштен крајем маја, сазнаје "Блиц" у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару.

Како је за "Блиц" речено из ВЈТ, за ово кривично дјело не постоји законска могућност да се продужи притвор, те се очекује да ће Радослав Драгијевић 29. маја изаћи на слободу.

Са друге стране, из тужилаштва је речено да ће они предложити и продужетак притвора за главноосумњичене Дејана Драгијевића и Срђана Јанковића.

Данка Илић нестала је 26.марта ове године. За њено убиство осумњичени су Дејан Драгијевић из Злота и Срђан Јанковић из Луке, обојица радници ЈКП "Водовод" Бор који су у притвору. Тијело дјевојчице до данас није пронађено.

Полицијско задржавање је било одређено и Дејановом брату Далибору Драгијевићу који је преминуо у полицијској станици у Бору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана