Отворен велики сајам аутомобилске опреме у Бањалуци: Представљени производи 40 свјетских брендова (ФОТО/ВИДЕО)

Анита Јанковић Речевић
Отворен велики сајам аутомобилске опреме у Бањалуци: Представљени производи 40 свјетских брендова (ФОТО/ВИДЕО)

Бањалука- Велики сајам ауто-дијелова и гаражно сервисне опреме компаније LKQ SiM Impex, који окупља 37 свјетских излагача и више од 40 познатих бренодва, отворен је данас у Пословној зони Рамићи у Бањалуци.

Врата сајма отворена су данас до 18х часова а посјетиоци имају прилику да разгледају богат асортиман најквалитетнијих ауто-дијелова и друге опрему најпознатијих свјетских производјача које имају прилику да купе по знатно нижим, сајамским цијенама које ће бити актуелне до 30. априла.

Посебан акценат је на гаражно-сервисној опреми којој је посвећена посебна хала.

Уље, мазива, акумулатори, гуме, ручни алати, монтирке, балансирке, дизалице, дијагностика, АДАС само су мали дио онога што чека купце на адреси пословне зграде ЛКQ СиМ Импеx у Рамићима.

Овом изложбеном манифестацијом, другом по реду, компаније ЛКQ СиМ Импеx, лидер у области дистрибуције резервних дијелова, опреме и козметике за возила на тржишту БиХ, уједно прославља и јубиларних 25 година пословања те је свечаном догадјају присуствовао и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

Директор команије ЛКQ СиМ Импеx Сладјан Цвијановић истакао је да је овај сајам круна онога сто је команија радила последњих 25. година. - Кроз ових 25. година градили смо један једниствен, широк, свестран и врло стручан тим који је показао како искористити најбоље праксе свјетске ауто индустрије и примјенити је на наше, локалне просторе.

Поносан што смо у прилици данас приказати и понудити клијентима више од 40 свјетских брендова који су значајно име у свјету ауто индустрије- рекао је Цвијановић.

Он је истакао да је за команију посебно важно огромно присуство пословних партнера на данашњем сајму за које се трудимо да прикажемо најбоље лице гостопримства.

- Сви заједно данас имамо прилику да нешто ново научимо, попут техничких тренига које смо припремили на сајму- казао је Цвијановић.

Поред сајамских активности, организована је и наградна игра за сваки рачун који буде направљен током сајма, као и низ забавних садржаја у изложбеном простору.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана