Дежурни тимови Дома здравља раде у двије смјене

К.Ш
Дежурни тимови Дома здравља раде у двије смјене

БАЊАЛУКА - За вријеме Дана побједе над фашизмом Служба породичне медицине Дома здравља, односно дежурни тимови у Поликлиници и у Платоновој улици, радиће у двије смјене, од седам до 20 часова.

Како су навели из ове здравствене установе, дежурни стоматолог радиће у стоматолошкој амбуланти у Служби хитне медицинске помоћи 24 часа.

- Дежурни педијатри радиће од седам до 15 часова у педијатријским амбулантама у Поликлиници. У послијеподневним и вечерњим часовима дјеца се збрињавају у амбулантама породичне медицине у Поликлиници и у Платоновој улици, а након 20 часова пацијенте ће збрињавати Служба хитне медицинске помоћи - истакли су из Дома здравља.

У складу са Законом о празницима Републике Српске, 9. мај, Дан побједе над фашизмом, је републички празник и нерадни дан. У дане празника Републике неће радити ни Градска управа.

- Предузетници који обављају трговинску, занатску и услужну дјелатност могу да раде од 0 до 24 часа, правна лица и предузетници који обављају дјелатност производње хљеба, пецива, свјеже тјестенине и колача, и продаја истих, драгстори и трговине у аутобуским и жељезничким станицама и на бензинским пумпама - истакли су из Градске управе.

К. Ћ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана