Dežurni timovi Doma zdravlja rade u dvije smjene

K.Š
Dežurni timovi Doma zdravlja rade u dvije smjene

BANjALUKA - Za vrijeme Dana pobjede nad fašizmom Služba porodične medicine Doma zdravlja, odnosno dežurni timovi u Poliklinici i u Platonovoj ulici, radiće u dvije smjene, od sedam do 20 časova.

Kako su naveli iz ove zdravstvene ustanove, dežurni stomatolog radiće u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa.

- Dežurni pedijatri radiće od sedam do 15 časova u pedijatrijskim ambulantama u Poliklinici. U poslijepodnevnim i večernjim časovima djeca se zbrinjavaju u ambulantama porodične medicine u Poliklinici i u Platonovoj ulici, a nakon 20 časova pacijente će zbrinjavati Služba hitne medicinske pomoći - istakli su iz Doma zdravlja.

U skladu sa Zakonom o praznicima Republike Srpske, 9. maj, Dan pobjede nad fašizmom, je republički praznik i neradni dan. U dane praznika Republike neće raditi ni Gradska uprava.

- Preduzetnici koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost mogu da rade od 0 do 24 časa, pravna lica i preduzetnici koji obavljaju djelatnost proizvodnje hljeba, peciva, svježe tjestenine i kolača, i prodaja istih, dragstori i trgovine u autobuskim i željezničkim stanicama i na benzinskim pumpama - istakli su iz Gradske uprave.

K. Ć.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana