“Касперијада” у парку окупља 600 малишана

К.Ш.
“Касперијада” у парку окупља 600 малишана

БАЊАЛУКА - Бањалука ће предстојећег викенда бити у знаку најмлађих суграђана, њиховог смијеха, добре забаве, али и такмичења у оквиру спортског каравана “Касперијада”, који организује школа спорта “Каспер”.

И ове године у склопу “Бањалучког прољећа” град организује традиционални спортски караван “Касперијада”, у којем ће учествовати више од 600 малишана из бањалучких спортских клубова, школа спорта са територије БиХ, те велики број слободних учесника.

- Велики спортски караван “Касперијада” организује се под слоганом “Спорт је важан да би био здрав и снажан” у суботу, 11. маја, у парку “Младен Стојановић” (од платоа Тениског центра до краја шеталишта код фонтане) од 16.30 часова - истакли су из Градске управе.

Додају како је план да на платоу и комплетном дужином шеталишта буде инсталирана најсавременија спортска опрема, гдје ће се изводити спортске анимације и такмичења.

- Овом манифестацијом желимо указати на вриједност спорта у развоју дјеце предшколског и школског узраста и на важност породичних вриједности и заједнички проведених момената - навели су из ове установе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана