“Kasperijada” u parku okuplja 600 mališana

K.Š.
“Kasperijada” u parku okuplja 600 mališana

BANjALUKA - Banjaluka će predstojećeg vikenda biti u znaku najmlađih sugrađana, njihovog smijeha, dobre zabave, ali i takmičenja u okviru sportskog karavana “Kasperijada”, koji organizuje škola sporta “Kasper”.

I ove godine u sklopu “Banjalučkog proljeća” grad organizuje tradicionalni sportski karavan “Kasperijada”, u kojem će učestvovati više od 600 mališana iz banjalučkih sportskih klubova, škola sporta sa teritorije BiH, te veliki broj slobodnih učesnika.

- Veliki sportski karavan “Kasperijada” organizuje se pod sloganom “Sport je važan da bi bio zdrav i snažan” u subotu, 11. maja, u parku “Mladen Stojanović” (od platoa Teniskog centra do kraja šetališta kod fontane) od 16.30 časova - istakli su iz Gradske uprave.

Dodaju kako je plan da na platou i kompletnom dužinom šetališta bude instalirana najsavremenija sportska oprema, gdje će se izvoditi sportske animacije i takmičenja.

- Ovom manifestacijom želimo ukazati na vrijednost sporta u razvoju djece predškolskog i školskog uzrasta i na važnost porodičnih vrijednosti i zajednički provedenih momenata - naveli su iz ove ustanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana