Бањалука: Измјена у режиму одвијања саобраћаја у центру града

ГС
Бањалука: Измјена у режиму одвијања саобраћаја у центру града

БАЊАЛУКА - У Улици краља Петра Првог Карађорђевића у Бањалуци сутра ће бити потпуно обустављен саобраћај због обиљежавања Дана побједе над фашизмом у организацији Министарства рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У саопштењу се наводи да ће саобраћај бити обустављен од 10.30 до 12.10 часова на дијелу од раскрснице са Алејом Светог Саве до раскрснице са Улицом Марије Бурсаћ.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја, линије јавног превоза путника које саобраћају овим улицама биће преусмјерене на алтернативне трасе, наводи се у саопштењу.

Из Полицијске управе Бањалука позивају возаче да у овом периоду користе алтернативне правце како не би дошло до гужви, дужих задржавања или застоја у саобраћају.

Дан побједе над фашизмом обиљежава се 9. маја у знак сјећања на тај дан 1945. године, када је ступила на снагу безусловна капитулација нацистичке Њемачке, чиме је у Европи завршен Други свјетски рат, који је у историји човјечанства био најмасовнији, а по броју људских жртава најстравичнији сукоб у којем је погинуло око 60 милиона људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана