Ухапшена два лица због производње дроге

J.С., Срна
Ухапшена два лица због производње дроге

Бањалука - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су лица чији су иницијали Л.К. и Д.Б због сумње да су починила кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге.

“С циљем сузбијања производње и промета опојних дрога данас је у сарадњи са Управом Министарства унутрашњих послова Републике Српске за организовани и тешки криминалитет извршен претрес на двије локације на подручју Бањалуке и слободе су лишена два лица”, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић.

Према њеним ријечима, током претреса су одузети предмети који ће послужити као доказ за извршење кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Маркановићева је додала да ће даље мјере и радње према ухапшенима предузимати према инструкцији дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Како Глас Српске сазнаје ухапшени су Лука Томашевић (26) и Ђуро Бјеловук (39).

ретресени су објекти на двије локације у Бањалуци, а како су рекли из МУП-а РС, пронађени су и изузету предмети који це послузити као доказ за извршење за неовлаштену производња и промет опојних дрога, а даље мјере и радње према лицима лишеним слободе предузимаце се по инструкцији бањалучког Тужилаштва.

Tомашевић и Бјеловук су, незванично сазнајемо, од раније познати полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана