Сутра умјерно облачно

Срна
Сутра умјерно облачно

Сарајево - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се у јутарњим часовима и прије подне очекује умјерено облачно вријеме.

Ујутро ће бити мало облачно до ведро, али суво у већини крајева, док је по котлинама и око ријека могућа магла, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана доћи ће до благог пораста облачности, уз задржавање сувог времена, док ће крајем дана и током вечери доћи до разведравања.

Дуваће слаб вјетар сјеверозападног смјера, у Херцеговини сјеверног, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће у већини предјела између минус четири и два степена Целзијусова, на југу до четири.

Највиша дневна температура ваздуха износиће углавном између један и седам степени Целзијусових, на југу до 10.

Јутрос је у већини предјела било претежно облачно вријеме, а понегдје је у планинским и централним дијеловима регистрован и слаб снијег.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 10 степени Целзијусових, Чемерно минус два, Калиновик минус један, Гацко и Хан Пијесак нула, Нови Град, Иван седло и Соколац један, Приједор и Сански Мост два, Мраковица, Мркоњић Град, Рудо, Ливно и Сарајево три, Јајце четири, Билећа, Шипово, Сребреница, Вишеград, Бугојно и Сребреница пет, Фоча, Широки Бријег, Требиње и Тузла шест степени Целзијусових.

У Бијељини, Српцу, Рибнику, Градачцу и Стоцу измјерено је седам степени Целзијусових, у Бањалуци, Бихаћу, Дрвару и Мостару осам, те Добоју, Неуму и Зеници девет степени Целзијусових. /крај/бм/ам

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана