Шеф Делегације и специјални представник Европске уније Јохан Сатлер посјетио СТУДЕН Холдинг у Брчком

P.R.
Шеф Делегације и специјални представник Европске уније Јохан Сатлер посјетио СТУДЕН Холдинг у Брчком

Брчко - Шеф Делегације ЕУ и специјални представник Европске уније у Босни и Херцеговини Јоханн Сатлер посјетио је Агроиндустријски комплекс СТУДЕН Холдинга у Брчком. Током посјете амбасадор Саттлер обишао је производне погоне фабрике за производњу јестивог уља БИМАЛ, СТУДЕН-АГРАНА Рафинерију шећера и производњу брчанске кафе МИНГОС.

„Свака посјета Агроиндустријском комплексу СТУДЕН Холдинга је значајна потврда да Брчко има озбиљне компаније које позитивно утичу на привреду и брендирање Брчко дистрикта" рекла је Наташа Пуцар, директор Корпоративних комуникација СТУДЕН Холдинга.

Приликом посјете СТУДЕН Холдингу разговарало се о економским темама у Босни и Херцеговини, привредном амбијенту у Брчко дистрикту, те даљим улагањима. Једна од тема састанка била је и недавно потписивање Меморандума о разумијевању између Владе Брчко дистрикта и СТУДЕН Групе, што је први предуслов за реализацију представљених пословних инвестиција у Брчком.  Посебно је представљена и посљедња аквизиција БИМАЛ Групе чиме је БИМАЛ преузео фабрику јестивог уља НОВО СУНЦЕ у Сомбору. 

„СТУДЕН Холдинг своје висококвалитетне производне традиционално извози у земље Европске уније, а са својим партнерима из Аустрије, гдје је и сједиште СТУДЕН Групе, Уједињеном индустријом уља ВФИ и АГРАНА Групом, заједно радимо на расту нашег пословања" изјавила је Наташа Пуцар, директор Корпоративних комуникација СТУДЕН Холдинга.

Ова посјета подстакла је разговор и о другим темама које су од значаја за привредни развој, а посебно инфраструктуру које је неопходна за несметано кретање роба. Шефа Делегације ЕУ и специјалног представника Европске уније у Босни и Херцеговини Јоханна Саттлера угостили су директор Корпоративних комуникација Холдинга гђа Наташа Пуцар и извршни директор за економска питања компаније БИМАЛ г. Шевал Суљкановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана