Шанса за посао током љета

А. Ј. Р.
Шанса за посао током љета

Бањалука - Лидер у организацији туристичких анимација и манифестација "Самарканда", која двије деценије послује у Италији и Хрватској, наредног мјесеца стиже у РС и БиХ у потрази за радницима током љетне сезоне.

Представници "Самарканде" са заинтересованим кандидатима у Бањалуци ће разговарати 13. марта, док ће 14. и 15. марта своју понуду изнијети радницима у Сарајеву. 

Истичу да су им за рад у највећим туристичким дестинацијама широм свијета током предстојећег љета потребни аниматори за рад са дјецом, хостесе, промоторке, фитнес инструктори, плесачи, кореографи, сценографи, ди-џејеви, веб репортери, аниматори за спортске активности, те инструктори за пливање, једрење, фудбал и друге спортове.

- Заинтересованим кандидатима нудимо запослење у периоду од два до шест мјесеци и то у туристичким насељима високог квалитета у Хрватској, али и на дестинацијама широм свијета. Осим загарантоване плате и осигурања радницима ће бити обезбијеђене и бесплатне едукације, а током сезоне сви аниматори имаће  смјештај на бази пуног пансиона, те радни материјал и униформу - наведено је у конкурсу. Заинтересовани се могу пријавити на веб страници www.samarcanda.hr.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана