Викенд добрих цијена у Центруму

ПР
Foto: ПР

Викенд добрих цијена и финална сезонска распродаја у Центруму на Петрићевцу и Центруму у Градишци очекује вас овог викенда, у суботу и недјељу 3. и 4. септембра.

Викенд добрих цијена доноси нам најниже цијене и највећи број снижених артикала до сад. Попусти до чак -50% на свим одјелима очекују вас у Центрум маркету на Петрићевцу и Центрум маркета у Градишци.

Међу сниженим артиклима и комплетним робним групама нашле су се бијела техника, расвјета и посуђе, машине и алати, керамика и санитарије, фасаде, боје и лакови, вртни намјештај и све за врт. Попуст није машио ни највећи Пет Центар у регији, гдје вас очекује снижење на све за ваше кућне љубимце.

Све за градњу, опремање и уређење дома и врта познатих свјетских брендова моћи ћете пронаћи код нас, а списак свих попуста током трајања викенда погледајте овдје: https://centrumshop.ba/vikend-dobrih-cijena  

Попусти на свим одјелима до 50% важе у суботу и недјељу, 3. и 4. септембра у Центруму на Петрићевцу и Центруму у Градишци. Посјетите Центрум и искористите попусте које вам нуди Викенд добрих цијена.

Centrum Trade је ланац од 7 продајних центара, распоредјених у свим већим градовима Републике Српске; Бања Лука, Добој, Градишка, Козарска Дубица а своје пословање које траје више од 20 година темељи на партнерској релацији и успјешној пословној сарадњи са преко 200 домаћих и европских фирми чији производи чине асортиман од преко 50 000 артикала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана