Ваше m:tel рачуне платите директно и без провизије на www.mtel.ba

m:tel
Ваше m:tel рачуне платите директно и без провизије на www.mtel.ba

Без обзира гдје се налазите, искористите м:тел дигиталне сервисе и обавите све што требате око својих м:тел услуга.

Кориснички веома оријентисан, званични m:tel сајт нуди бројне могућности да се м:тел услуге уређују онлине. Од сада је та листа проширена са опцијом једноставног и брзог плаћања m:tel рачуна дирекно на адреси ww.mtel.ba.

Сви корисници m:tel Пакета услуга, фиксне телефоније, кућног интернета или мобилне телефоније своје мјесечне рачуне могу измирити са Visa, MasterCard или Maestro платним картицама било које домаће или иностране банке, без провизије и у три једноставна корака:

  • Изаберите услугу коју желите платити и унесите податке које можете пронаћи на свом рачуну. Иконица „и" даће вам додатну помоћ око тих података.
  • Након уноса података, кликом на дугме „Настави даље" систем провјерава уписане податке, након чега се отвара страница Прегледа рачуна са износом и датумом издавања.
  • Кликом на дугме „Плати рачун" отворићете страницу банке за плаћање. Страница је осигурана највишим сигурносним стандардима а једини предуслов је да је са картицом могуће плаћати онлине.

Након што извршите плаћање, на контакт мејл стићи ће вам потврда о успјешном плаћању. Када је рачун плаћен, систем то препознаје и плаћање истог рачуна више није могуће.

Онлине плаћањем сопствених или рачуна наших ближњих можемо бити додатно одговорни у времену ванредних околности.

За више детаља о m:tel дигиталним сервисима позовите 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана