Уз Sberbank Бања Лука и Mastercard® освојите путовање у Москву

PR
Уз Sberbank Бања Лука и Mastercard® освојите путовање у Москву

Sberbank Бања Лука у сарадњи са компанијом Mastercard® организује велику наградну игру, а главна награда је путовање за двоје у јединствену Москву. Наградна игра је почела 1. октобра и трајаће до 30.октобра 2019. године.

Право на наградну игру остварују корисници Mastercard Debit, Mastercard Standard и Mastercard Gold картице Sberbank Бања Лука, са пребивалиштем на територији Републике Српске, под условом да за вријеме трајања наградне игре обаве најмање једну куповину са овим картицама. Корисници куповину треба да обаве на било којем продајном мјесту које прихвата Mastercard картице у земљи и свијету. Након сваке учињене трансакције корисник Mastercard Debit, Mastercard Standrad и Mastercard Gold картице Sberbank Бања Лука остварује право за улазак у јединствену базу података. Сваки учесник може остварити право на само једну награду. Банка ће извршити компјутерско јавно извлачење добитника.

 

Срећни добитник главне награде имаће прилику да ужива у чарима грандиозне Москве, а поред овог путовања за двоје, Sberbank Бања Лука обезбједила је и друге вриједне награде: два Sony телевизора ( 55" 4К Android ) и два Samsung Galaxy S10+ телефона.

 

Извлачење срећних добитника ће бити одржано 12. новембра 2019. године у просторијама банке, а имена добитника ће бити објављена до краја новембра.

 

Више информација о наградној игри, као и о другим производима и услугама Sberbank Бања Лука можете пронаћи на интернет страници www.sberbankbl.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана