Супернова нова чланица Бит Алијансе

Г.С.
Супернова нова чланица Бит Алијансе

Супернова се придружила заједници Бит Алијансе, удружењу које окупља највеће компаније из области ИТ индустрије на подручју Босне и Херцеговине.

Споразум су потписали у име Супернове директор Блицнета Дарио Тучић и извршни директор Бит Алијансе Дамир Маглајлић.

– С обзиром на то да смо поред телекомуникација и ИТ оријентисана компанија, наша намјера је дамо свој допринос развоју ове области, као и друштва у цјелини - нагласио је директор Блицнета Дарио Тучић.

Извршни директор Бит Алијансе Дамир Маглајлић истакао је да га веома радује што се Супернова придружила Бит Алијанси.

– Вјерујем да ће сарадња са још једном компанијом у Бањалуци бити прилика да многе активности које тренутно радимо пренесемо управо овдје у Бањалуку. Добили смо још једног важног партнера са којим планирамо да реализујемо многе активности у будућности - нагласио је Маглајлић. Он је додао да Бит Алијанса заједно са Суперновом тренутно има 45 чланица, што чини око 70 одсто запослених у ИТ индустрији.

Супернова је нови бренд на тржишту телекомуникација БиХ под којим послује компанија Блицнет д.о.о. Бањалука, која корисницима пружа услуге приступа интернету, дигиталне телевизије, фиксне телефоније и ICT рјешења.

Тимови инжењера Блицнета раде на развоју и испоруци рјешења у свим кључним ICT подручјима. Креирају квалитетна софтверска и хардверска рјешења за заштиту вриједности и информација, рачунарске LAN, WAN и WiFi мреже, VoIP централе, ИТ безбједности, електронске контроле приступа, а пионири су у имплементацији Smart City, као и многих других Смарт рјешења.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана