Sberbank Banja Luka: Посјетом основаца обиљежен Дан штедње

PR
Sberbank Banja Luka: Посјетом основаца обиљежен Дан штедње

Sberbank Banja Luka, већ традиционално поводом Дана штедње организује Дане отворених врата у оквиру којих, разред једне Основне школе добије прилику да се кроз занимљиву банкарску руту упознају са радом и начином функционисања банке.

Ове године, ученици III 4 одјељења, бањалучке Основне школе „Бранко Радичевић" посјетили су филијалу Бањалука, те су од наших запослених добили информације о томе колики је заиста значај новца, а самим тим и штедње. Током посјете ученици су својим домаћинима постављали питања новцу а занимало их је и све о пословима у банци. Након обиласка, организована је дјечија атракција  -  face painting (осликавање лица), а ученици су уз слаткише и дружење са запосленима банке изразили радост због чињенице да су имали прилику да виде како банка послује, а да се уједно и забаве. 

Руководилац Службе маркетинга и комуникација Sberbank Banja Luka, Биљана Шева овом приликом је истакла да је посјета ученика, као и сваке године била велико задовољство за све запослене.

„Дан штедње за нас као банку је јако значајан, те сваке године, сада већ традиционално организујемо Дане отворених врата у оквиру којих смо домаћини једном разреду Основне школе. Овај пут нашу банку посјетили су ученици трећег разреда ОШ „Бранко Радичевић", која су имала прилику да уживају у обиласку банке, а наше колеге су им на интересантан начин показали како изгледа један дан у банци. Такође, дјеци смо објаснили и шта је то штедња и зашто је важно штедити. На овај начин, Sberbank Banja Luka настоји да нашу дјецу стимулише да се одговорно односе према новцу, да стекну осјећај одговорности и да од малих ногу на прави начин располажу својом уштеђевином" истакла је Шева.

У оквиру Дана штедње, Филијала Прњавор угостила је два прва разреда ОШ Никола Тесла у Прњавору, која су такође имала прилику да се упознају са радом наше банке.

Све информације о штедним производима Sberbank Banja Luka можете пронаћи на званичној интернет страници банке www.sberbankbl.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана