Рођендански "Addiko Red Week": Кредит без трошкова обраде и 20 одсто нижа каматна стопа

ГС
Рођендански "Addiko Red Week": Кредит без трошкова обраде и 20 одсто нижа каматна стопа

БАЊАЛУКА - Addiko банка припремила је за нове и постојеће клијенте рођендански " Addiko Red Week " током којег ће моћи уговорити кредит без трошкова обраде, али и 20 одсто нижу каматну стопу.

Поводом четвртог рођендана банке, " Addiko Red Week" траје од данас до 6. новембра.

- Снага наше банке лежи у нашим запосленима, једнако као и у нашим клијентима. Упркос овако изазовној години, максимална посвећеност запослених и квалитет услуге који пружамо клијентима увијек су у фокусу нашег дјеловања. Ово је период у којем се, уз наше клијенте, желимо посебно захвалити и нашим запосленима - нагласио је члан Управе Addiko банке Бањалука Боштјан Печенко.

Члан Управе Addiko банке Сарајево Белма Секавић Бандић истакла је да им је задовољство да већ четири године за клијенте обезбјеђују јасне, једноставне и стабилне банкарске услуге и да су им партнер у расту и развоју.

- Вјерујемо да ће рођенданска понуда, којом смо значајно смањили каматну стопу, те ослободили клијенте трошкова обраде кредита, бити додатни разлог да нам се клијенти придруже у слављу - рекла је Бандићева.

Захтјев за кредит могуће је поднијети у било којој пословници банке, посредством Addiko контакт центра, те званичне "Фејсбук" странице.

У Addiko банци се 31.октобар традиционално обиљежава као датум када је Addiko бренд званично ушао на БиХ тржиште.

- Четири године послије, запослени Addiko банке прате исту мисију, фокуса на битно, односно на кључне производе и услуге, који клијентима пружају највећу вриједност, те на јасне и једноставне комуникацијске поруке.  Као и претходних година, Addiko ће свој рођендан прославити заједно са својим клијентима, за које је припремљена посебна рођенданска Addiko седмица са дуплим добитком- истакли су у Addiko банци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана