Резервишите свој дуго очекивани телефон из Samsung S22 серије уз сјајан поклон!

M:tel
Резервишите свој дуго очекивани телефон из Samsung S22 серије уз сјајан поклон!

Лансирање Galaxy S22 серије још једна је потврда да је Samsung успио у намјери да понуди врхунске Андроид телефоне!

Како бисте били сигурни да ћете међу првима у БиХ постати власник телефона из нове сјајне Galaxy S22 серије уређаја одличних перформанси, m:tel отвара могућност да се пријавите и резервишете телефон, те при томе добијете и поклон од ове компаније у вриједности од 449 КМ! Ријеч је о слушалицама Samsung Galaxy Buds Pro, које ће бити одлична допуна овим одличним телефонима, са врхунским перформансама упакованим у елегантно, премиум кућиште.

У периоду од 23. јуна до 30. јуна, резервације ће бити могуће направити на сајту www.mtel.ba, те осим те пријаве није потребна никаква додатна регистрација. Резервисани телефони корисницима ће уз поклон бити испоручени након 1. јула.

Ова понуда се односи на све кориснике компаније m:tel који остварују услове за склапање новог уговора, али и за оне који то још нису а желе бити.

Детаље о телефонима из Samsung Galaxy S22 серије прочитајте на www.mtel.ba, а све информације о њиховој резервацији можете добити на продајним мјестима и web сајту компаније m:tel, као и на број телефона 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана