Преузми своју Mastercard Debit картицу, плати и поклон је твој!

Г.С.
Преузми своју Mastercard Debit картицу, плати и поклон је твој!

ATOS BANK а.д. Бања Лука и компанија Mastercard покренули су промотивну кампању која почиње 06.02.2023. године и трајаће до краја мјесеца марта.

Наиме, прва 2023 клијента који у току трајања кампање, преузму своју нову Mastercard Debit картицу у најближој ATOS BANK пословници и обаве једну трансакцију, оствариће поврат у износу од 10 КМ. Важно је напоменути да се ово односи само за картично и онлине плаћање (POS и IPG сервис), које несумњиво постаје саставни дио свакодневних активности све већег броја грађана.

„ATOS BANK а.д. Бања Лука је завршила процес ребрендирања свих платних картица,  и тренутно је у току њихова замјена, при чему се свим клијентима уручују нове ATOS BANK платне картице. У питању је нови дизајн картица, које су од сада у потпуно новом руху, прилагођене новом визуелном идентитету Банке. У оквиру промотивне кампање коју организујемо са компанијом Mastercard, уколико посједујете нашу Mastercard Debit картицу, имате могућност да након преузимања ребрендиране картице, обавите једно плаћање, те остварите поврат у износу од 10 КМ. „ изјавила је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација ATOS BANK а.д. Бања Лука. 

   Више информација о производима и услугама ATOS BANK а.д. Бања Лука можете пронаћи на нашем веб сајту: https://bit.ly/40f0Egt

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана