Празнично награђивање Нове банке и Mastercardа

Г.С.
Празнично награђивање Нове банке и Mastercardа

Новогодишњи празници буде оне најљепше емоције које покрећу празничну чаролију, а у сусрет предстојећим празницима, Нова банка, сарађујући с компанијом Mastercard, организовала је наградну игру за све кориснике Mastercard World Super Nova дебитних и кредитних картица. Наградна игра носи назив „Супер Нова година", а њено трајање је од 22. новембра 2023. до 23. јануара 2024. године.

Наградна игра спровешће се у два круга, а након сваког прогласиће се по два добитника награда: путовања у Париз за двије особе, iPhone 15, те увијача за косу Duson Airwrap Complete. Први круг наградне игре трајаће од 22. новембра 2023. до 22. децембра 2023. године, док ће други круг трајати од 23. децембра 2023. до 23. јануара 2024. године.

"Право учешћа у наградној игри имају сви корисници Супер Нова платних картица, резиденти на територији Републике Српске и Федерације Босне и Херцеговине, који за вријеме трајања наградне игре изврше минимално три трансакције плаћања у земљи, иностранству или на интернету, у минималном износу од 20,00 КМ по трансакцији. Три извршене трансакције чиниће један електронски купон који се укључује у извлачење добитника награда."

Креирање електронских купона врши се аутоматски из базе података, те за учешће у наградној игри није потребна додатна пријава. Правила наградне игре доступна су на интернет страници Нове банке www.novabanka.com .

У понуди Нове банке налазе се двије врсте бесконтактних Супер Нова картица: дебитне и кредитне. Картице се могу користити и за куповину путем интернета, резервацију хотела и авионских карата, као и за приливе из иностранства директно на картицу. Корисници Супер Нова картица аутоматски су укључени у Клуб лојалности Супер Нова, који омогућава сакупљање и трошење бодова током трансакција плаћања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана