Послије Далеког истока, брчански производи и у Африци

Г.С.
Послије Далеког истока, брчански производи и у Африци

Брчко – Производи брчанске фабрике за производњу јестивог уља БИМАЛ су ове зиме, поред Далеког истока, стигли и до својих првих купаца у Африци.

Одлична извозна стратегија, врхунски квалитет производа и непрестани развој мреже купаца резултовали су продајом преко 5 милиона литара уља у Малезију, на Филипине и у Анголу.

Основни услов за отварање нових тржишта је квалитет, а БИМАЛ Група сваке године проширује своја извозна тржишта чиме потврђујемо овај услов. Као лидер у производњи прехрамбених производа у БиХ, БИМАЛ значајно доприноси привредном развоју наше земље, те утиче на промоцију квалитета домаћих производа широм свијета" рекла је Наташа Пуцар, директор Корпоративних комуникација СТУДЕН Холдинга у чијем саставу је фабрика БИМАЛ.

Од 2016. године када је први пут испоручио производе у Малезију, БИМАЛ је присутан на Далеком истоку, а захваљујући врухунском квалитету својих јестивих уља, тржиште Филипина се сада налази на мапи извозних тржишта брчанске фабрике. Уз континуирану производњу и капацитете, БИМАЛ око 80% свог асортимана пласира изван БиХ, а улазак на тржиште Африке засигурно доприноси даљем расту БИМАЛ Групе.

Фабрика БИМАЛ цертификована је у складу са  седам међународно признатих стандарда, почевши од ISO 9001:2015, IFS, ISCC, Халал, Kosher и GMP+ стандарда, те БЕЗ GMO Произведено стандарда којег је међу првим компанијама у БиХ успјешно имплементирала. У производном асортиману БЕЗ GMO производње БИМАЛ Групе поред сунцокретовог, сојиног и уља уљане репице налазе се лецитини, сачме, масне киселине и специјални производи од високоолеинског сунцокрета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана