Почиње нова сезона "Реактора": Понедељак 11. септембар у 20 сати само на УНА ТВ

УНА ТВ
Почиње нова сезона "Реактора": Понедељак 11. септембар у 20 сати само на УНА ТВ

Од 11. септембра, сваког понедјељка у 20 часова, гледаоци УНА телевизије могу да прате другу сезону "Реактора", али с једном новином. Уиграној водитељско-уредничкој екипи придружиће се врхунски професионалац, препознатљиво регионално ТВ лице - Јосип Шарић.

 „Радујем се новом ангажману на УНА ТВ у формату који омогућува да се свакој битној теми посветимо на озбиљан начин и уз пуну слободу, а све да би гледаоци добили комплетне информације. У новој сезони бавићемо се разним стварима - од политике до климатских промјена,  од спорта до теорија завјере. Верујем да ће бити занимљиво", искрен је Шарић. 

 Дубравка Гајић такође с узбуђењем чека почетак нове сезоне и радује се новитетима које доноси: „Носилац промјена, покретач нових реактора и енергије, сигурно је колега Шарић. На њему је ‘терет’  новитета. Мој задатак остаје да идем исцртаним прошлогодишњим искуством „’ ‘Реактора’. Као нови тим на тржишту, у претходној сезони угостили смо разноврсне стручњаке, истакнуте званичнике и познате личности, па се надам да нова шема доноси нову енергију, снагу и гледаоце." 

 Окосница емисије су атрактивне теме о којима се прича у земљи и свијету - од дневно актуалних дешавања, до подсјећања на важне догађаје који су свима промијенили живот. 

 С обзиром да нова програмска сезона на УНА телевизији почиње 11. септембра, прва епизода „Реактора" бавиће се терористичким нападом на Њујорк,  који се  догодио управо на тај дан.  

 Дана 11. септембра 2001. године путнички авион удара у небодер Свјетског трговинског центра у Њујорку. Био је то почетак дана у ком је живот изгубило више од двије и по хиљаде људи. Почетак дана који је дао наговештај онога што ће услиједити - дан који је промијенио свијет. Управо о томе, аутор "Реактора" Јосип Шарић разговараће с професором међународних односа Милошем Шолајом. 

 Како је један 11. септембар промијенио свијет, али и како је тај дан завршио у раљама теорија завјере, па све до блиске будућности у којој Америку очекују предсједнички избори, сазнајте у премијерном издању друге сезоне емисије „Реактор", у понедељак од 20 часова на УНА ТВ. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана