Почиње нова сезона “Лица правде” на УНА телевизији

УНА ТВ
Почиње нова сезона “Лица правде” на УНА телевизији

Гледаоци УНА телевизије могу да прате нову сезону истраживачко-документарне емисије “Лице правде”, која ће бити емитована сваког уторка од 20 часова.

Ауторка и водитељка популарне емисије Ивана Параџиковић каже да је њеном тиму, као и њој, жеља да у мору брзих вијести и хиперпродукције гледаоци ипак мало застану и размисле о томе шта конзумирају.

- Новинари емисије мајстори су заната који знају не само да постављају права питања, већ и да слушају своје саговорнике и, када је потребно да их пусте да говоре, чак и у тишини - каже она.

Од много невјероватних прича које можете очекивати на каналу УНА ТВ од ове јесени Ивана би издвојила оне с нашег поднебља.

- Посебно ме је ганула прича о превенцији самоубистава, гдје познати глумац Милан Марић и аутомобилиста Душан Борковић говоре лично и емотивно, да би младима, поготово мушкарцима поручили како је “океј не бити океј”, да није срамота показивати емоције и како је опасна лаж на којој су одрасле многе генерације - да мушкарци не плачу. Такође истакла бих и причу о фемициду која истражује зашто држава не броји мртве жене, односно зашто фемицид није засебно кривично дело - навела је она.

Важна новина у односу на претходну сезону јесте то што ће у свакој епизоди бити приказана два документарна филма, а не четири репортаже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана