Play Media Day панел окупио Дуњу Јованић, Иду Престер, Ерну Саљевић, Браниславу Антовић и Милана Маглова

PR
Play Media Day панел окупио Дуњу Јованић, Иду Престер, Ерну Саљевић, Браниславу Антовић и Милана Маглова

Овогодишња Play Media Day online конференција, доноси панел о инфлуенсер маркетингу у вријеме глобалне кризе, на којем ће публика 5. јуна, моћи чути неке од најутицајнијих регионалних инфлунесера и искуствима, која су стекли током трајања пандемије и глобалне кризе.

Дуња Јованић, која стоји иза профила imfashionbabe, Ерна Саљевић, познатија као divaisback, музичарка и медијска личност Ида Престер, Бранислава Антовић - ауторка блога “Brana’s Divine World“ и Милан Маглов, маркетиншки стручњак чине екипу која ће на двосатном панелу, подијелити своје утиске, знања и савјете, те открити како је глобална криза утицала на њихов приватни и пословни живот, и још много корисних информација, које ће публици открити 5. јуна.

Конструктивна дискусија пет утицајних особа из региона, послужиће свим креативцима, брендовима, оглашивачима, малим предузећима и великим компанијама, да сагледају комплетну ситуацију која нас је све задесила.

Наших пет панелиста на својим друштвеним мрежама имају велике армије пратилаца, који са занимањем прате сваку њихову објаву, чиме је аутоматски њихова одговорност повећана и у нормалним околностима, док је за вријеме трајања пандемије била на максималном нивоу.

Да ли је постојао правилан и неправилан начин утицаја у протекла два мјесеца, како и какве идеје су њима падале на памет, колико се смањио или повећао обим пословања, те колико је криза утицала на њихов приватни и професионални живот, остаје да откријемо на Play Media Day 05 online конференцији.

Иако се генерално, баве сродним пословима, свако од њих је индивидуа за себе, која на аутентичан и специфичан начин комуницира са својом публиком. Свако од њих ослушкује потребе своје циљне групе, као и сопствене, те на основу тога, гради садржај, који дијели на друштвеним мрежама. Свако од њих се бави овим послом, тако што ради оно што осјећа да је исправно.

Оно што их је повезало током трајања панедмије и због чега су учесници панела, је заједничка жеља да помогну људима у тренутној ситуацији. Свијест да могу помоћи и да морају искористити свој глас и утицај, који имају на јавност је била најбитнија.

Моћ дигиталног маркетнига је испливала на површину и показала своју праву снагу, док је човјечанство још једном показало своју способност брзе адаптације и промјене. Наших 5 панелиста је доказало да принудна промјена, каква нас је задесила, може проћи успјешно само уз солидарност и заједништво. Солидарност са сарадницима, клијентима, пријатељима, породицом, комшијама, људима на друштвеним мрежама.

Чини се да је рецепт за одговорно и продуктивно понашање инфлуенсера током трајања пандемије, био микс друштвене одговорности и забаве, које је наших 5 панелиста савршено избалансирало. Они су то урадили спонатно, искрено, због чега су и успјели дати свој допринос.

Сложили су се да је вријеме за ресет на свим пољима, за нови поглед на живот и свијет, за повлачење ручне, те за враћање на фабричка подешавања. Ипак, ништа није стало, а поента је у прилагођавању будућности у новом нормалном. Тако је и са маркетингом и оглашавањем, који никада не треба да стану, што је претходни период и показао. Оно око чега су се без поговора усагласили, је то да је креативност, та која ће нас спасити.

Панел представља 120 минута испуњених оптимизмом, емпатијом, заједништвом, конкретним и корисним савјетима, андегдотама, емоцијама и унутрашњиим борбама током трајања пандемије. Биће ту и доста емотивних и искрених тренутака учесника, бакиних савјета, брачних криза и још много занимљивости. Не пропустите овај панел 5. јуна на Play Media Day  онлине конференцији.

Другу годину у низу је Аддико Банк - банка партнер догађаја, док је овогодишњи Play Media Day 05 подржала и компанија Мтел, Министарство привреде и предузетништва РС, Делегација ЕУ у БиХ, Амбасада Аустралије у БиХ, као и Сарајевски кисељак и Сара вода. 

Све детаље о темама, предавачима, панелистима и котизацијама, сазнајте на www.playmediaday.com  

Комуникација је бесконачна!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана