Отворене пријаве за други Supernova Hackathon у Бијељини

Supernova
Отворене пријаве за други Supernova Hackathon у Бијељини

Отворене су пријаве за други Supernova Hackathon, у организацији Супернове, Подручне привредне коморе Бијељина, Факултета пословне економије Бијељина и Техничке школе "Михајло Пупин".

Пријављивање тимова за учешће у такмичењу траје до 27. октобра, а сви заинтересовани могу да пријаве путем овог линка: https://supernovahackathon.com/registration/

Други Supernova Hackhaton биће одржан 28. и 29. октобра на Факултету пословне економије Бијељина, а такмичари ће имати 24 часа за израду свог дигиталног рјешења.

На такмичење могу да се пријаве садашњи студенти свих одсјека и циклуса студија Факултета пословне економије Бијељина, као и ђаци трећег и четвртог разреда бијељинске Техничке школе "Михајло Пупин", смјера Техничар рачунарства и програмирања и Техничар информационих технологија.

Најбоља рјешења ће одабрати Стручни жири Supernova Hackathonа, а за најуспјешније тимове организатори су припремили богат наградни фонд у вриједности 3.000 марака. Први тим осваја новчану награду у износу од 1.500 КМ, док другопласирани и трећепласирани тим очекују награде изненађења, односно награде у вриједности од 800 КМ за друго мјесто и 700 КМ за треће мјесто.

Свим такмичарима биће додијељене и захвалнице за учешће на hackhatonу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана