Otvorene prijave za drugi Supernova Hackathon u Bijeljini

Supernova
Otvorene prijave za drugi Supernova Hackathon u Bijeljini

Otvorene su prijave za drugi Supernova Hackathon, u organizaciji Supernove, Područne privredne komore Bijeljina, Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina i Tehničke škole "Mihajlo Pupin".

Prijavljivanje timova za učešće u takmičenju traje do 27. oktobra, a svi zainteresovani mogu da prijave putem ovog linka: https://supernovahackathon.com/registration/

Drugi Supernova Hackhaton biće održan 28. i 29. oktobra na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, a takmičari će imati 24 časa za izradu svog digitalnog rješenja.

Na takmičenje mogu da se prijave sadašnji studenti svih odsjeka i ciklusa studija Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, kao i đaci trećeg i četvrtog razreda bijeljinske Tehničke škole "Mihajlo Pupin", smjera Tehničar računarstva i programiranja i Tehničar informacionih tehnologija.

Najbolja rješenja će odabrati Stručni žiri Supernova Hackathona, a za najuspješnije timove organizatori su pripremili bogat nagradni fond u vrijednosti 3.000 maraka. Prvi tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od 1.500 KM, dok drugoplasirani i trećeplasirani tim očekuju nagrade iznenađenja, odnosno nagrade u vrijednosti od 800 KM za drugo mjesto i 700 KM za treće mjesto.

Svim takmičarima biće dodijeljene i zahvalnice za učešće na hackhatonu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana