Нова пословница Supernovе у Зворнику

PR
Нова пословница Supernovе у Зворнику

Supernovа је јуче свечано обиљежила отварање нове пословнице у ул. Светог Саве 56 у Зворнику.

У присуству корисника услуга, пословних партнера, представника институција и медија озваничен је рад новог продајног мјеста у срцу града.

Директор Supernovе Дарио Тучић поводом свечаног отварања истакао је да су поносни што су заједно са својим гостима обиљежили отварање нове пословнице у Зворнику.

„Вјерујемо да ће се корисници наших услуга и сви грађани угодно осјећати у новом модерном продајном мјесту и да ће у још љепшој атмосфери добити све потребне информације о кориштењу наших услуга и куповини уређаја из наше понуде", нагласио је директор Тучић.

„Такође, у овој пословници ће фирмама бити представљена системска бизнис рјешења за дигиталну трансформацију са којима ће унаприједити своје пословање. Појаснићемо на који начин ова бизнис рјешења дјелују, како трансформишу кључне процесе у фирмама и на који начин им Supernovа помаже у дигитализацији", рекао је Тучић.

Supernovа позива Зворничане да посјете нову пословницу, као и да запрате профил на Фацебооку Supernovа БиХ, јер их поводом отварања пословнице очекују поклони добродошлице и супер изненађења.

Радно вријеме пословнице је радним данима од 8 до 16 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана