Нова М:biz Net тарифа са 20 GB нета

m:tel
Нова М:biz Net тарифа са 20 GB нета

М:биз Net тарифа је намијењена оним пословним корисницима који желе члановима своје М:biz групе омогућити најбољи и најбржи мобилни интернет, као и неограничену комуникацију унутар групе.

Како би својим пословним корисницима обезбиједио тарифе које одговарају њиховим потребама, м:тел је ове јесени у своју понуду уврстио нову М:biz Net тарифу, у оквиру које је бонус мобилног интернета чак 20 GB! Поред овог бонуса, у оквиру М:biz Net тарифе, сви чланови могу неограничено разговарати унутар групе, као и слати неограничен број SMS-ова према свим мрежама у БиХ, а све то за цијену мјесечне претплате од само 29,25 КМ!

Не пропустите ни сјајну промо понуду за остале М:biz тарифе у понуди, јер вам сада m:tel за вашу пословну групу нуди попуст на претплату од 50% прва четири мјесеца, те богате бонусе мобилног интернета за све чланове групе, током читавог уговорног периода. Ова понуда важи за нове М:biz групе, али и постојеће, а који до 28. децембра ове године закључе уговор или анекс уговора о коришћењу тарифних модела Total Group услуге.

Бирајте најбоље за своју пословну групу, обезбиједите најбољу комуникацију за све њене чланове!

За више информација позовите 0800 50 300 или свог m:tel представника.

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана