Нова кампања Atos Banke "Штедња са 5 звјездица" сервирана са пажњом

ПР
Нова кампања Atos Banke "Штедња са 5 звјездица" сервирана са пажњом

ATOS BANK а.д. Бања Лука започела је кампању за штедњу под слоганом "Штедња са 5 звјездица", уз атрактивне каматне стопе, која ће трајати до 30.11.2023. године.

„Наиме, ради се о потпуно новом производу креираном управо за ову кампању.

"Рентна штедња са исплатом камате унапријед" је орочена штедња која нашим клијентима омогућава исплату камате унапријед за цијели период орочења. Поред атрактивних каматних стопа, клијентима који уговоре депозит у наведеном периоду нудимо и многе друге погодности. Сви клијенти који уговоре штедњу до 30.11.2023. године остварују могућност уговарања VIP пакета производа и то потпуно бесплатно за период од 12 мјесеци или MasterCard Gold кредитну картицу без накнаде за чланарину, такође у трајању од 12 мјесеци." изјавио је овим поводом Сандро Михајловић, члан Управе за Retial ATOS BANK а.д. Бања Лука.

Издвојили бисмо само неке од VIP погодности које нудимо клијентима који повјере свој новац нашој Банци, а то су бесплатан улаз у Business lounge зоне на аеродромима, премиум погодности rent-a-car Hertz и Avis, путно здравствено осигурање за носиоца картице као и за цијелу породицу, ауто асистенција (помоћ на путу), ниже провизије за плаћања у EUR зони као и у Србији и још много тога.

Избор периода орочења је од 13 мјесеци до 60 мјесеци, а минимални износ орочења 1.000,00КМ/500,00 EUR.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана