Нова емисија УНА телевизије: “Пут до здравља” понедјељком у 13 часова

УНА ТВ
Нова емисија УНА телевизије: “Пут до здравља” понедјељком у 13 часова

БАЊАЛУКА - У још једној емисији УНА телевизије “Пут до здравља” - од 11. септембра понедјељком у 13 часова, заједно с љекарима различитих специјалности, а из угла прича људи који су болест побиједили, пронађите прави пут до здравља да бисте болест спријечили на вријеме.

Након што се послије краће медијске паузе вратила испред камере, најприје као дио новинарско-водитељског тима емисије “Поподне” у оквиру рубрике “Пречица до здравља”, једно од омиљених ТВ лица, Јовану Ухрин, публика ће сада гледати у ауторској емисији “Пут до здравља”.

- Често пут до здравља тражимо када пођемо погрешним путем, а болест закуца на врата. И онда, као на штафетној трци, трудимо се да стигнемо први, само што не смијемо да изгубимо. И тада почиње трка с временом - говори о свом новом пројекту Ухринова.

Наглашава да је здравствена едукација веома важна и о здрављу мора да се прича.

- Радујем се што на УНА ТВ поново причамо о овој теми у једном другачијем и динамичном формату. Бавићемо се узроком, лијечењем и посљедицом, уз емотивне приче људи који су болест побиједили, љекара свих специјалности који се боре за живот и динамичне реконструкције - рекла је она.  

Тема премијерне емисије данас у 13 часова је мождани удар. Даниела је била на самој ивици живота када јој је пукла анеуризма у глави, као посљедица можданог удара. Да мождани удар некада не бира године, у емисији ће свједочити Филип из Републике Српске који је са само 12 година имао исхемијски мождани удар. О превенцији, узроку и лијечењу можданог удара Јована ће разговарати с неурологом Предрагом Станарчевићем и неурорадиолозима Иваном Вукашиновићем и Жарком Недељковићем.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана