Нова емисија "Подне" на УНА телевизији: Од понедјељка, 11. септембра, сваког радног дана у 12 часова

УНА ТВ
Нова емисија "Подне" на УНА телевизији: Од понедјељка, 11. септембра, сваког радног дана у 12 часова

Гледаоце Уна телевизије, ове јесени очекује разноврстан и изузетно богат програмски садржај, а у том духу од понедељка, 11. септембра стартује нова емисија "Подне", која ће сваког радног дана тачно у то вријеме пружати не само најважније и акутелне информације из свих друтшвених области, већ и богату разоноду.

  Водитељи "Поднева" су добро познато ТВ лице Дејана Росуљаш и млади колега Мерсад Сијарић, који не крију велико узбуђење пред сами почетак емисије:  

„Рекла бих да ми је емисија „Подне", моја зона комфора, добро познат терен и лијепо се с времена на вријеме подсјетити неких формата у којима смо уживали.  Код мене треме нема никада, након 20 година, телевизија и ја смо се сродили тако да осјећај када станем испред камере једнак је оном када сам са најбољом пријатељицом. У емисији „Подне" сваког радног дана, пролазићемо кроз све сегменте живота и теме које нас окружују, имаћемо занимљиве госте и наше репортере који ће се јављати из свих крајева државе, тако да вјерујем да ће нашим гледаоцима бити занимљиво", каже популарна водитељка и додаје: „Подне је динамична, лепршава, информативна али и неоптерећујућа емисија". 

Дејана има само ријечи хвале за свог колегу Мерсада: „Ја сам навикла држати све конце у својим рукама кроз своју ауторску емисију "Dejana Talk Show", која је трајала више од десет година и доживјела скоро 1000 издања. Но, без обзира на чињеницу да сам дуго била соло играч мислим да се солидно сналазим и у тиму. Тако да повремено волим заиграти тимски, овог пута је крај мене колега Мерсад, млад, културан и лијепо васпитан момак, са великим потенцијалом у овом послу, код кога осјетим ону прекрасну жељу да се издвоји из масе и пронађе своје мјесто у свијету медија, уопште не сумњам да ће успјети у свом науму". 

 Шармантни Мерсед је своју презентерску каријеру започео управо на Уна телевизији, а сада ће раме уз раме са Дејаном, водити једну концептуално захтјевну емисију, која се емитује уживо: "Веома брзо сам схватио у овом послу да презентерство нуди широк спектар креативног изражавања, што је нешто према чему сам тежио цијелог живота и нешто без чега би сада тешко замислио свој живот. Из тог разлога сам широких руку прихватио прилику да направим корак даље у том пољу и јако сам узбуђен због тога. "Подне" је јако динамична емисија са широким спектром тема, веома занимљивим гостима и са пуно, пуно позитивне енергије!".  

 Млади водитељ не крије задовољство што ће сарађивати с једним од највећих ТВ лица:  

"Дејана је једно од ријетких телевизијских личности за које сам знао прије него што сам почео радити на телевизији. Самим тиме једно је од ријетких телевизијских лица којима сам био импресиониран и прије тога, међутим она права импресија настала је након што сам је упознао. Тешко је наћи довољно велике ријечи захвалности које јој дугујем, чак и у овом кратком периоду познавања. Од прве секунде нашег телефонског позива осјећао сам се угодно у њеном друштву, а то је само расло сваким наредним сусретом. Помоћ коју ми је пружила је помоћ какву само можете пожељети, када се упутите у једно посве ново искуство, али понекад ми се чини да, када би ми неко и дао ту опцију, ни сам себи не бих могао зажељети бољу колегицу. У сваком смислу ријечи, Дејана је мој телевизијски сенсеи и велико је задовољство бити у њеном друштву - како на послу тако и мимо њега. Стога ћу искористити и ову прилику, као  и сваку другу која се укаже, да јој се још једном захвалим за све и да подигнем чашу за што дужу сарадњу и још дуже пријатељство! 

 "Подне" на УНИ покриваће све друштвено актуелне теме, оне које утичу на свакодневни живот грађана и од ширег су значаја за заједницу – повећање пензија, друшвено-политчки догађаји, културне и забавне манифестације, приче о талентованим људима, занимљиве анкете, кулинарски и медицински савјети уз многобројне госте у студију.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана