Наша Банка Бања Лука постала Visa principal за картичне трансакције

PR
Наша Банка Бања Лука постала Visa principal за картичне трансакције

Наша Банка а.д. Бања Лука је у протеклом периоду спровела стратешки значајне и комплексне организационе промјене на свим нивоима уз императив позитивног финансијског пословања, процесни реинжењеринг са континуираним инфраструктурним развојем у области информационих технологија, те миграцију на нови „Core banking system " као највећим изазовом до сада.

Поред свих наведених и сложених активности, паралелно је пролазила ригорозан процес аплицирања и мултидисциплинарну ревизију коју је спровела Visa International,  како би добила principal чланство у Visa мрежи и испуњавала све примјењииве оперативне и регулаторне захтјеве.

„Изузетно смо поносни што смо успјешно завршили Visa програм за principal чланство и  стекли могућност да директно радимо са Висом на развоју картичних производа и маркетингу. То значи да имамо огромну флексибилност управљања у оквиру наших додијељених BIN-ова (Bank Identification Number), од којих издвајамо: брза израда картица, доступност оператера 24 часа дневно, директно лиценцирање BIN-ова, могућност сервисирања придружених чланова (банке које нису principal) и много тога.

Visa principal чланство нам омогућава елиминацију потреба за посредовање треће стране што резултира нижим накнадама за трансакције, већом контролом над процесом плаћања као и значајној аналитици о потрошачким навикама корисника" – изјавио је мр Новак Попић, члан Управе Наша Банка а.д. Бања лука.

Наша Банка а.д. Бања Лука (www.nasa-banka.com), као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Galens Invest) са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима

спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапређене дигиталне канале плаћања, те  континуирано ради на ширењу пословне  и мреже банкомата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана