M:tel донира средства за Клинику за гинекологију и акушерство

m:tel
M:tel донира средства за Клинику за гинекологију и акушерство

У Бањалуци одржана прес конференција поводом одржавања представе „Хипноза једне љубави“, Звездара театра из Београда, која је означила почетак пројекта „Заједно мислимо добро“

Многобројни велики пројекти хуманости који су реализовани годинама уназад уз помоћ компаније m:tel, најбоље говоре о истинској жељи ове компаније да улаже у заједницу како би што више и што боље утицала на позитивне промјене за све њене чланове, а нарочито оне најмлађе.

Пресс конференцији која је поводом гостовања представе „Хипноза једне љубави“, Звездара театра из Београда, односно званичног почетка прве фазе пројекта „Заједно мислимо добро“, данас одржана у Народном позоришту РС у Бањалуци, присуствовали су представница Удружења „Мисли добро“ Наташа Тешановић, др Весна Ећим Злојутро, начелница Клинике за гинекологију и акушерство, Јелена Максимовић, портпарол m:tel-а, Немања Тривић, директор маркетинга компаније Крајина клас, Александра Марковић из трговачког ланца Tropic, те Аница Добра, глумица која је за улогу у овој представи добила два важна признања.   

„Подршком пројекту 'Заједно мислимо добро', чији је циљ прикупљање средстава за обнову санитарних просторија на Клиници за гинекологију и акушерство Клиничког центра у Бањалуци, м:тел наставља дугогодишњу праксу даровања средстава за стварање бољих услова боравка и лијечења у клиникама, посебно када су у питању бебе и породиље“, рекла је овом приликом Јелена Максимовић.

Приход од продатих улазница за извођење ове представе у Народном позоришту РС током два дана, 8. и 9. маја, у износу од 15.000 КМ у цјелости ће бити дониран у сврху пројекта, а компанија м:тел је одлучила донирати додатних 15.000 КМ, како би се обезбиједило што више средстава за Клинику за гинекологију и акушерство.

Организатор пројекта је Удружење „Мисли добро“ из Бањалуке, а његов циљ је да се током неколико наредних мјесеци прикупе средства за санацију свих санитарних просторија ове клинике.

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана