MOZZART уручио кључеве добитнику аутомобила у наградној игри: Стојић одвезао поло

PR
MOZZART уручио кључеве добитнику аутомобила у наградној игри: Стојић одвезао поло

Бањалука - Побједник MOZZARTОВЕ наградне игре „Погоди највећу квоту и освоји VW Polo “ у октобру Ранко Стојић постао и званично газда аутомобила „фолксваген поло“.

Срећни и поносни добитник прве награде посљедњег дана наградне игре (30. октобра) „искомпоновао“ је бриљантан тикет и са коефицијентом од 4.800 избио на прво мјесто. На MOZZARTОВОМ уплатно-исплатном мјесту у Бањалуци (Булевар војводе Степе Степановића 161) њему су званично уручени кључеви аутомобила на свечаној церемонији додјеле луксузних награда побједницима. Ранко је поред аутомобила добио 5.088 марака на само једну уложену. Стојић је погодио три тачна резултата у скандинавским лигама, а то му је била тактика.

- Скандинавске лиге су моја ствар. Играм стално на њих јер сам сигуран да су народи са сјевера Европе доста поштенији од остатка свијета и да не намјештају утакмице. И ето, видите, био сам у праву. Играм често и на дански Брондби, на шведске АИК и Норчепинг и осјетио сам ове тачне резултате - изјавио је Стојић.

Награде су добили и другопласирани Ален Карарић из Приједора који је држао прво мјесто само један дан са погођеном квотом од 2.629, а тикет је одиграо он-лајн као и трећепласирани Драган Деспот из Бањалуке који може да се похвали квотом 2.057. Ален ће уживати у скутеру „пежо кисбе 50“, а Драган ће у будућности моћи да игра он-лајн тикете смарт телефоном посљедње генерације „самсунг С8“. Након официјелног дијела програма, гости и играчи MOZZARTА уживали су у пријатној атмосфери пошто су претходно честитали звијездама дана на мега-премијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана