Mozzart помаже Српској: Донирана средства Универзитетском клиничком центру РС и Центру за социјални рад Бања Лука

PR
Mozzart помаже Српској: Донирана средства Универзитетском клиничком центру РС и Центру за социјални рад Бања Лука

Компанија Mozzart и у овим тешким временима стала је уз државу, докторе и наше грађане

Компанија Mozzart ће за помоћ болницама, те пензионерима и грађанима у стању социјалне потребе издвојити укупно 150.000 КМ, што представља највећу донацију ове природе у Републици Српској.

Дајући пуну подршку здравственим радницима који чине све како би се обезбједила одрживост здравственог система у овим кризним моментима, регионални лидер у области игара на срећу донираће новчана средстава која ће бити распоређена болницама у Републици Српској, у подручјима погођеним вирусом Цовид-19.

Прва установа којој је прослијеђена финансијска помоћ у износу од 10.000 КМ јесте Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Капацитети бонице су оптерећенији и захтијевају повећано ангажовање свих ресурса, како људских, тако и материјалних. У таквој ситуацији свака помоћ је добродошла и пријеко потребна, како бисмо сви заједно лакше прошли кроз ову озбиљну и тешку ситуацију – рекао је приликом пријема донације проф. др. Владо Ђајић, директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске.

Уручење донације Центру за социјални рад Бања Лука

Истовремено, у компанији Mozzart брину и за најрањивије чланове друштва - пензионере и социјално угрожене грађане, па је тако Центру за социјални рад Бања Лука данас уручен чек у вриједности од 5.000,00 КМ за куповину прехрамбено-хигијенских пакета пакета за кориснике Центра.

У Бањој Луци је тренутно у порасту број корисника социјалне помоћи као посљедица чињенице да је због кризе изазване епидемијом велики број људи остао без посла. Због тога је овај облик донаторске помоћи неопходан како би свим конашим корисницима пружили помоћ у овим тешким тренуцима – истакла је Ирена Јолџић, директорица Центра за социјални рад Бања Лука.

Дјелатност наше компаније везана је превасходно за спортска дешавања широм свијета, којих сада, због пандемије вируса корона, готово и да нема. Од почетка ванредног стања биљежимо пад промета од чак 90 одсто, али нас ни то не спрјечава да будемо одговорни, према нашим запосленима, и према друштву у цјелинипоручују из компаније Mozzart.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана