Mozzart Lucky Super 6 – СРЕЋА СЕ ПИШЕ СА ШЕСТ БРОЈЕВА!

PR
Mozzart Lucky Super 6 – СРЕЋА СЕ ПИШЕ СА ШЕСТ БРОЈЕВА!

Вријеме је за нови специјалитет из понуде, који једноставно морате да пробате. У питању је нова игра клађења на бројеве на којој можете освојити и до 100.000 КМ!

Клађење 6/48 нуди 48 бројева од којих бирате шест различитих. Током сваке рунде од понуђених 48 бројева насумично се извлачи 35. Уколико се међу извучених 35 бројева налази ваших шест, остварујете добитак који је једнак производу улога и коефицијента назначеног на посљедњи погођени број.

Шансе су већ на вашој страни, али се Mozzart побринуо да оне буду додатно увећане.

 **

БОНУСИ

Свака рунда има три бонус знака (звјездице), који се насумично појављују пред извлачење на три позиције измедју 6. и 35. извученог броја. Зашто је ово важно? Ако погодите шест бројева, а међу погођеним бројевима имате једну звјездицу, онда вам се квота УДВОСТРУЧУЈЕ, ако имате двије звјездице, квота ће вам бити чак ТРИ ПУТА ВЕЋА, а ако имате три звјездице, добитак вам се МНОЖИ СА ЧЕТИРИ!

 **

ЏЕКПОТОВИ

Играчима су у току игре у сваком тренутку на располагању бројни џекпотови који доносе фантастичне добитке и чекају да буду освојени.

 **

ВЕЋЕ КВОТЕ

Наших шест вриједе више! Нудимо убједљиво највеће квоте, а довољно је да кажемо да оне иду до невјероватних 25.000, а МАКСИМАЛНА ИСПЛАТА и до 100.000 КМ!

Поред тога на располагању вам је широк спектар подигара – боја прве куглице, први број пар/непар, први број већи или мањи од задате маргине, збир првих пет бројева већи или мањи од маргине и многе друге. За љубитеље статистике ту су и подаци попут најчешће и најрјеђе извучених бројева који могу много да помогну приликом избора ваших срећних шест!

Више информација на http://promo.mozzartbet.ba/?p=4572

МОЗЗАРТ, дио твог живота!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана